sâmbătă, aprilie 13, 2024
apiland.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Sănătatea Sarcinii – Cele mai bune modalități de relaxare în timpul sarcinii.

  zonia.ro

  Sarcina este uimitoare. Acesta este cel mai interesant și plin de satisfacție proces. Dar poate fi și unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care le va experimenta o femeie. Desigur, se va acorda multă atenție sănătății bebelușului. Dar este vital ca femeile însărcinate să acorde prioritate și să se îngrijească și ele … Este timpul să vă relaxați!

  Multe femei se luptă să-și facă timp în timpul sarcinii, deoarece sunt inevitabil ocupate să cuibărească, pregătind totul pentru noul născut. Cu toate acestea, sarcina vă pune corpul într-o mare presiune. Așa că este important să faceți un pas înapoi din ritmul rapid al vieții moderne, îmbrățișând câteva luni mai liniștite.

  Tahnee Knowles, un expert în hipnobirthing (sanatatea pshica)știe cât de important este ca femeile însărcinate să se relaxeze în timpul sarcinii. Ea a fondat fondatorul Bump and Mind, o retragere hipnobirthing și wellness pentru sarcină în Insula Wight. Aici împărtășește cele cinci sfaturi de top pe care Tahnee le folosește la retrageri și vă recomandă pentru relaxare. Si reconectare cu dvs. în timpul sarcinii, pentru a vă ajuta să vă bucurați de o nouă fericită nouă luni:

  1.Continuă să faci mișcare.

  Nu este un secret faptul că corelația dintre exercițiu și eliberarea stresului este puternică. Acesta este un element crucial pentru stilul tău de viață dacă speri să rămâi relaxat pe tot parcursul sarcinii. O simplă plimbare de 30 de minute în fiecare zi pentru a vă menține în mișcare este mai mult decât suficientă. Înotul în special este minunat pentru sarcina târzie, deoarece oferă senzația de greutate. Exercițiul vă permite să vă curățați capul, oferindu-vă un aer proaspăt atât de necesar și un timp liniștit pentru relaxare.

  2.Fă-ți timp pentru tine.

  Să-ți faci timp pentru tine și să ai grijă de gândurile tale este vital în timpul unei etape din viața ta ca aceasta. Există o serie de moduri în care putem fi alături de noi înșine. Bucurându-ne de propria noastră companie, dintre care unul este un refugiu. „Bump and Mind” organizează excursii pentru a vă menține sănătatea sub control. Cu un sejur de trei nopți în cazare de lux, aceste retrageri sunt concepute cu relaxare în inima lor și ne place să salutăm mumii pentru a fi pentru un timp mult meritat.

  3.Intalneste-te cu altii.

  Nu există o modalitate mai bună de relaxare decât întâlnirea cu oameni care se află în aceeași situație ca tine. Acest lucru nu numai că vă oferă șansa de a cunoaște noi prieteni și de a afla despre experiențele lor. Ci vă ajută să vă simțiți relaxata într-un mediu distractiv și răcoritor. Înconjoară-te de alte mamici care își pot împărtăși sfaturile. Nu știi niciodată, ai putea să-ți faci prieteni pe viață.

  4.Meditatia.

  Ca și în cazul exercițiilor fizice, a existat o relație dovedită între meditație și relaxare. Acesta este un hobby fantastic pentru a vă bucura, deoarece vă permite să vă concentrați cu adevărat asupra dvs. Efectuarea acestor exerciții vă va ajuta să vă întindeți, în timp ce vă curățați mintea de orice stres. Este o modalitate excelentă de a vă conecta cu burtica dvs. și de a lua ceva timp pentru a vorbi cu bebelușul.

  5.Sanatatea psihica (hipnobirthing)

  Sanatatea psihica este o modalitate excelentă de a gestiona durerea în mod natural. De a face față nivelurilor de anxietate în timpul travaliului. Practicarea diferitelor tehnici de respirație profundă și vizualizare vă poate pregăti cu adevărat. Vă poate calma nervii pentru a naște. Această metodă a ajutat atât de multe viitoare mame să se relaxeze și să rămână atente în timpul procesului de naștere, dar este excelentă și pe parcursul sarcinii.

  drmax.ro drmax.ro drmax.ro

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts