miercuri, octombrie 4, 2023
bestkids.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Pregătirea pentru naștere: cele mai bune întinderi pentru a ajuta la travaliu.

  sinsay.com/ro zonia.ro

  În ultimii ani a existat o schimbare reală de atitudine a femeilor care doresc să rămână în formă și active pe tot parcursul sarcinii. A dispărut părerea că femeile însărcinate sunt într-un fel „bolnave” și trebuie să se odihnească. De fapt într-o sarcină necomplicată există foarte puține limitări la ceea ce poti face. Cu îndrumări cu privire la puținele lucruri de evitat, femeile sunt capabile să rămână puternice. Să se potrivească atât mental cât și fizic pe tot parcursul sarcinii. Acest lucru are atât de multe beneficii. Inclusiv menținerea tensiunii arteriale reglementate, reducerea riscului de diabet gestațional, reducerea riscului de constipație, dureri de spate și alte dureri. Producția de endorfine asociate cu exercițiile fizice promovează un sentiment de bunăstare și energie mentală pozitivă. A rămâne puternic este, de asemenea, important pentru nașterea însăși, pentru recuperare – și pentru îngrijirea noului copil. 

  Care sunt cele mai bune exerciții pentru a ajuta la travaliu?

  Oricât de pregătita sunteți pentru munca în sine – există adesea elemente care ar putea să nu funcționeze. Așa că este important să păstrați o abordare flexibilă. Cunoașterea diferitelor etape și a ceea ce s-ar putea întâmpla este atât de util. Permite femeilor să își modifice planul de naștere acolo unde este necesar. Fără îndoială, travaliul este o întreprindere extrem de fizică. Astfel încât utilizarea unor întinderi cheie și întărirea mișcărilor înainte și în timpul sarcinii, poate ajuta cu adevărat la îndepărtarea presiunii corpului și poate permite o poziție confortabilă și benefică pentru naștere.

  Deep Squat

  Puteți folosi o minge de yoga pentru a vă ajuta să vă echilibrați cu această mișcare. Practicați în timpul sarcinii pentru a întări picioarele și a activa pelvisul. Genunchii largi și centrul de greutate scăzut în mișcare îl fac o poziție de naștere activă excelentă. În timpul nașterii vă puteți ține de ceva în această poziție sau vă puteți sprijini de perete.

  Picioarele ușor mai largi decât șoldurile, degetele de la picioare și genunchi îndreptate spre exterior. In timp ce intrați într-o ghemuit profund. Când exersați, încercați să vă simțiți confortabil acolo jos și țineți câteva secunde înainte de a vă odihni și repeta.

  Cat Cow stretch -Intindere de pisica.

  Această mișcare elimină într-adevăr presiunea din partea inferioară a spatelui. În plus, rotunjirea spatelui ajută într-adevăr călătoria bebelușului în partea inferioară a pelvisului. Astfel încât poate fi foarte utilă în stadiul târziu al sarcinii și al travaliului în sine. All Fours este o poziție foarte puternică și naturală pentru travaliu. Atât de bună de practicat încât te simți confortabil în această poziție dacă simți că ar putea fi una pe care să o folosești pentru nașterea ta.

  Luați toate paturile, asigurați-vă că brațele sunt drepte sub umeri, genunchii sub șolduri. Luați o expirație mare și rotunjiți spatele în sus, priviți în jos spre piept și simțiți omoplații deschisi. Luați o inhalație mare și mișcați-vă spatele în sens invers, arcuindu-vă și deschizând pieptul. Această mișcare se simte, de asemenea, grozav pe partea inferioară a spatelui atunci când este luată lateral-lateral. Dă din șolduri la dreapta și privește peste umărul drept, apoi repetă la stânga.

  Child’s Pose – Poza copilului.

  Putem modifica poza unui copil pentru a o face o întindere cu adevărat minunată pentru toată perioada sarcinii. Plus că se poate simți foarte confortabil în timpul travaliului.

  Pentru a vă potrivi în umflătură, luați o poziție în genunchi cu degetele de la picioare împreună, cu genunchii foarte largi. Drapă-ți corpul înainte folosind un element de sprijin pentru a-ți sprijini pieptul, brațele și capul. Cea mai bună utilizare este o minge de yoga / exercițiu dacă aveți. In mod alternativ, odihniți-vă brațele și capul pe canapea, partea laterală a patului sau pernele. Respirați profund în centrul spatelui și încercați să simțiți o senzație de împământare prin șolduri, stomac și partea superioară a spatelui.

  Chest opener – Deschiderea pt piept.

  Pe măsură ce sânii cresc și sunt mai grei pe tot parcursul sarcinii, ei pot exercita presiune pe partea superioară a spatelui, ducând la rotunjirea sa înainte. Pentru a contracara acest lucru, o întindere de deschidere a pieptului se va simți uimitoare. Acest lucru poate fi luat sprijinindu-se pe mingea de yoga sau, alternativ, pe canapea.

  Începeți să stați cu genunchii îndoiți și picioarele depărtate. Ridicați șoldurile pentru a acoperi partea superioară a corpului înapoi peste minge sau canapea. Mutați-vă pentru a găsi o poziție confortabilă în care să simțiți o întindere minunată a pieptului. Relaxați capul, gâtul, umerii și maxilarul și respirați profund în acea poziție.

  Daca ti-a placut acest articol ajuta-ne cu un share pentru a ajuta si alte viitoare mamici.

  drmax.ro/ viataverdeviu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts