duminică, noiembrie 27, 2022
starshiners.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Informații despre coronavirus pentru femeile însărcinate.

  Este posibil să fi văzut în mass-media rapoartele conform cărora femeile negre, asiatice și alte minorități etnice care sunt însărcinate sunt mai susceptibile de a ajunge în spital din cauza infecției severe de COVID-19 comparativ cu femeile albe. 

  Aceste descoperiri s-au bazat pe un studiu amplu care a analizat rezultatele a peste 400 de femei gravide internate în spital în Marea Britanie. Ei au descoperit că nu numai femeile prezentau un risc mai mare de spitalizare. Ci și femeile însărcinate cu vârsta peste 35 de ani. Femeile însărcinate cu obezitate și femeile însărcinate cu alte afecțiuni medicale, cum ar fi hipertensiunea. 

  Cu toate acestea, liniștitor, studiul a constatat că, dacă sunteți gravidă, nu aveți un risc mai mare de a vă infecta sever cu COVID-19. În comparație cu restul populației.

  Deci, ce putem face în legătură cu acest lucru?

  „Profesioniștilor din domeniul sănătății li s-a spus să le spună femeilor care ar putea prezenta un risc mai mare de infectare severă cu COVID-19. Aceasta poate însemna programări suplimentare cuun doctor specialist pentru a vă asigura că dumneavoastră și bebelușul dvs. continuați să fiți în siguranță în timpul sarcinii și acest lucru este valabil și pentru toate femeile, în special cele care se încadrează în categoriile cu risc ridicat. 

  „Vă sfătuiesc ca, dacă primiți COVID-19 și dacă credeți că simptomele dvs. nu se îmbunătățesc rapid sau că vă simțiți rău, sau chiar dacă aveți nelămuriri. Să solicitați ajutorul doctotului cât mai curând posibil.  

  „Dacă credeți că ați putea avea coronavirus, vă rugăm să urmați sfaturile obișnuite ale izolatului și să informați echipa de maternitate. Vă rugăm să nu ratați întâlnirile fără să discutați mai întâi cu doctorul și spuneți-i dacă aveți nelămuriri. Unitățile de maternitate reduc vizitele neesențiale și sporesc programările virtuale pentru a evita femeile să intre în unitățile de maternitate sau să meargă inutil la o clinică comunitară.   

  „Dacă manifestați orice simptom când intrați în travaliu, fiți liniștită. Echipa de maternitate a fost sfătuită cu privire la modalități prin care să vă asigurați că dvs. și copilul dumneavoastră primiți îngrijiri sigure și de calitate, respectând opțiunile de naștere cât mai aproape posibil.

  decathlon.ro decathlon.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts

  wevelvet.ro starshiners.ro