marți, decembrie 5, 2023
bestkids.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Îmbrăcăminte și încălțăminte sport în noul an școlar pentru copilul tău.

  sinsay.com/ro zonia.ro

  Dacă ai ajuns aici, sigur ești în căutarea îmbrăcămintei, încălțămintei sau a rucsăcelului celui mic. Odată cu începerea noului an școlar, cei mici și cei mari sunt obișnuiți ca ei să-și reînoiască garderoba. De cele mai multe ori articolele sportive sunt cele mai uzuale si lejere piese vestimentare.

  Ca de fiecare dată recomandăm doar ce este cel mai bun pentru copilul tău. În această săptămână, Decathlon.ro desfășoară campania ÎNAPOI LA ȘCOALĂ, ÎNAPOI LA SPORT cu reduceri reale la peste 720 de produse. În ofertă găsești:

  Recomandările noastre de treninguri sport pentru copii.

  Aceste modele de treninguri sport pentru copii conțin un pantalon și o bluză de trening cu fermoar. Pantalonul are o croială dreaptă și nu se strânge la bază. Are talia elastică. Bluză de trening în 2 culori cu guler înalt.
  Ușor de întreținut prin spălări și uscări repetate. Bluza de trening și pantalonul sunt vândute împreună. Nu pot fi cumpărate separat!

  Mărimi potrivite pentru copii de 6-14 ani! Vă prezentăm produsele, indicându-vă intervalul de vârstă și înălțimea copilului. Știm că există diferențe de înălțime între copii de aceeași vârstă. Totuși, măsurați-vă copilul înainte de achiziționarea hainelor, pentru a alege mărimea și modelul potrivite pentru el. Am conceput o mărime suplimentară pentru preadolescenții de 14-15 ani: 172 cm pentru băieți/ 166 cm pentru fete.

  Recomandările noastre de încălțăminte sport pentru copii.

  Fiecare sport se desfășoară pe un anumit tip de teren și în condiții specifice. Dacă în cazul fotbalului ghetele speciale sunt cele mai potrivite deoarece permit aderență crescută și facilitează viteza, încălțămintea de tenis variază în funcție de teren. Așadar, încălțămintea joacă un rol major în atingerea performanței.

  Modelele din oferta Decathlon sunt cu talpă moale, flexibilă sunt perfecte pentru purtarea la grădiniță, la școală, la activități sportive sau în timpul liber, atât în interior, cât și in exterior. La Decathlon, ai posibilitatea de a achiziționa încălțăminte pentru copii atât pentru sezonul cald, primăvară-vară, cât și pentru cel rece, toamnă-iarnă. În plus, poți opta pentru încălțăminte de la branduri internaționale, pe care o poți cumpăra online, la prețuri competitive.

  Recomandările noastre de rucsacuri sport pentru copii.

  Rucsacurile pentru copii le poți alege în funcție de sportul pe care vrei să îl practici. Vei avea diverse echipamente pe care să le porți mereu. Unele rucsacuri sunt mici (35-45 litri), altele sunt medii (65-100 litri), în timp ce altele sunt mari (65-100 litri). Cele mici sunt potrivite pentru fitness, aerobic sau yoga, cele mijlocii sunt recomandate pentru sporturi precum tenis sau fotbal, iar cele mari se folosesc în special pentru drumeții mai lungi de o zi.

  Al doilea aspect la care să fii atent este compartimentarea. Cu cât un rucsac este mai bine împărțit, cu atât îți va fi mai ușor să găsești lucrurile. Apoi, ai grijă ca materialul să fie unul rezistent, dar ușor. Modelele din poliester impermeabil sau cele din nylon rezistent sunt printre cele mai bune alegeri pe care poți să le faci. Gama de rucsacuri și genți sport de la Decathlon este diversificată și acoperă o multitudine de sporturi – de la tenis până la fotbal, fitness și drumeții. Alege soluția care ți se potrivește, indiferent ce caracteristicile pe care le cauți pentru geanta ta sport.

  #sport #echipament #pret accesibil #inapoi la sport #inapoi la scoala #sala de sport #trening

  drmax.ro/ viataverdeviu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts