marți, decembrie 5, 2023
bestkids.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Îmbrăcăminte de schi pentru copii 2022

  sinsay.com/ro zonia.ro

  Cauți îmbrăcăminte de schi pentru copii?

  Articolele potrivite de îmbrăcăminte de schi sunt esențiale pentru un grad ridicat de confort în timpul acestei activități sportive. Descoperă oferta noastră variată și alege dintre geci de schi, pantaloni de schi, mănuși  și multe altele. Miile de modele de haine de schi de la branduri de renume internațional te vor cuceri cu siguranță prin confortul și calitatea lor.

  Dacă nu ai un echipament necesar pentru schi, nicio problemă, descoperă o gamă largă de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de schi pentru copii acum la reducere pe Decathlon.ro

  Dacă nu ești sigură ce echipament i se potrivește copilului tău, nicio grijă. Urmează recomandările noastre de îmbrăcăminte de schi și cumpără doar ce îți place.

  COMBINEZON SCHI 100 BORDO/BLEUMARIN COPII WED’ZE

  Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menține căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

  Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuează transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

  Schiurile bine ascuțite pot, uneori, să deșire sau să taie partea inferioară a pantalonului de schi. De aceea, Wedze a adăugat întărituri performante pentru a preveni deșirarea. Aceste întărituri se situează în zonele cele mai expuse: genunchi, fese, partea inferioară a picioarelor.

  COMBINEZON SCHI PNF 580 ALBASTRU/CORAI COPII WED’ZE

  Cei mici iau cursuri de schi? Acest combinezon permite progresul în deplină autonomie, menținând căldura și pielea uscată. Jacheta și pantalonul sunt călduroase, impermeabile și reglabile în lungime. Mănușile se pot asocia acestor 2 articole vestimentare, pentru a proteja copilul împotriva frigului.

  GEACĂ 3 ÎN1 SCHI FREERIDE 900 VERDE COPII WED’ZE

  Produs conceput pentru schi, pe orice tip de vreme. Impermeabilă, rezistentă și prevăzută cu o jachetă interioară detașabilă, aceasta răspunde exigențelor dumneavoastră.

  Îți recomandăm să verifici în magazinul Decathlon.ro toate reducerile pentru îmbrăcăminte de schi pentru copii.

  Vezi și reducerile pentru mămici și tătici tot pe Decathlon.ro

  drmax.ro/ viataverdeviu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts