marți, decembrie 5, 2023
bestkids.ro
More

  CELE MAI CITITE

  10 Idei de cadouri sportive pentru copii.

  sinsay.com/ro zonia.ro

  Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și copiii devin din ce în ce mai nerăbdători pentru a retrăi cea mai frumoasă perioadă a anului.
  Oferă-le cadouri unice și bucurați-vă împreună de sport!

  Te întrebi, oare, care sunt cele mai potrivite cadouri în funcție de vârsta copilului? Deoarece, nu este așa, ar fi inadecvat sa îi cumperi o bicicleta la vârsta de doar un anișor. Dar și o jucărie care zăngăne atunci când copilul este deja măricel. kMămicile.ro vine cu câteva sugestii de cadouri ideale pentru ziua de Moș Nicolae și Moș Crăciun. Urmează recomandările noastre atent selectate în oferta magazinului online Decathlon.ro

  1.Combinezon săniuș/schi este conceput pentru activități sportive în zăpadă. Asigură căldură și impermeabilitate. Grație sistemului PULL’N FIT, lungimea mânecilor și a pantalonului este reglabilă. Ideal pentru săniuș!

  2.Sanie platformă TRILUGIK verde, este concepută pentru săniuș. Ideal pentru copiii de peste 3 ani. Compatibil cu scaunul Trilugik pentru copiii sub 3 ani. O sanie pentru copii, prevăzută cu frâne, pentru un control ușor și simplu. Se poate utiliza cu scaunul pentru copii BB TRILUGIK, care îl găsești aici.

  3.Cizmele de săniuș sunt concepute pentru ieșiri ocazionale la săniuș. Asigură căldură! Cizme călduroase, ușoare. Acestea pot fi încălțate ușor, grație celor 2 orificii care permit tragerea cizmei și au o formă universală pentru piciorul stâng și drept, pentru a evita confuzia copiilor.

  4.Sanie pliabilă Davos 100 cm este concepută pentru săniuș. Sanie cu design autentic! Ideală pentru copiii de peste 3 ani, însoțiți de adulți. Pliabilă, această sanie se depozitează și transportă foarte ușor. Pliată, sania măsoară 10,5 cm lățime. Cel mai bun compromis între rezistență și calitatea alunecării!

  5.Geacă parka impermeabilă drumeție pe zăpadă SH500 WARM este concepută pentru drumeție pe zăpadă, pe vreme rece, cu vânt. Practică și foarte călduroasă datorită umpluturii “ball fiber”, asemănătoare pufului natural, datorită materialului sintetic. Protejează de ploaie.

  6.Rachetă Tenis TR530 este concepută pentru tenis (nivel mediu), pentru copii cu înălțimea cuprinsă între 126 și 140 cm. Rachetă de tenis pentru copii, ideală pentru nivel începător. Polivalentă, oferă un raport bun între manevrare şi putere!

  7.Placă skateboard CP100 MID Mărimea 7.5″ este concepută pentru inițiere în skateboarding. Ideală pentru inițiere în skateboarding. Placa COMPLETE100 MID este concepută pentru a le permite copiilor să învețe primele trick-uri.

  8.Waveboard 120 Negru/Mov este conceput pentru inițiere în waveboard: plimbări pe stradă. Începând cu vârsta de 8 ani. Waveboard ideal pentru nivel începător!

  9.TRAMBULINĂ HEXAGONALĂ este concepută pentru a-l însoți pe cel mic în învățarea săriturilor de bază, în siguranță! Structura are garanția de 5 ani și stabilitate optimă. Asigură o utilizare durabilă și sigură, la un preț accesibil! Husa nu este inclusă!

  10.Role Fit 5 fitness sunt concepute pentru deplasările cu role. Role reglabile pentru 4 mărimi (de la mărimea 32 la 41). Aveți nevoie de alunecare performantă? Ideale pentru deplasări lungi, de câteva ore.

  #OferăUnCadouSportiv #DecathlonRomânia #ȘtiuCeVreiDeCrăciun

  drmax.ro/ viataverdeviu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts