marți, decembrie 5, 2023
bestkids.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Idei de cadouri pentru prichindelul tău de 1 iunie la Decathlon.

  sinsay.com/ro zonia.ro


  Chiar dacă ești lângă copilul tău întotdeauna și nu realizezi atât de des cât de repede crește, periodic se întâmpla să îți arate ca nu mai este micuțul pe care îl știai în urma cu puțin timp.

  Ei bine, unul dintre acele momente este perioada când vrei să îi dăruiești noi cadouri care sa îl distreze și realizezi că mai are cateva cutii și rafturi pline de jucării în camera, pe care nu le mai folosește.

  Cine nu are copil nu știe cum este să joace sotron în casă, încercând să treacă printre jucăriile insirate prin casa.

  Jucării … în fiecare an ai nevoie să sortezi, să organizezi, să donezi sau sa dăruiești altor copii mai mici acele jucarii pe care copilul tău nu le mai folosește.

  Dacă de aceasta dată, cu ocazia zilei de 1 iunie, nu dorești să îi oferi daruri carora sa fii nevoit sa le porți de grija, ci jucarii care sa fie educative și creative, iată câteva idei de cadouri pe care le poti pune în practică:

  Cadouri sub 100 lei în oferta Decathlon!

  Minge Fotbal Hybride F500 FIFA BASIC Mărimea 5

  Produs conceput pentru fotbal. Minge rezistentă şi confortabilă, ideală pentru antrenamente. Omologată FIFA. Înveliş interior din spumă, pentru confort. Cusăturile ascunse asigură rezistenţă.


  Set Rachete Badminton BR Discover Roșu-Albastru Copii

  Setul conține două rachete pentru copii și doi fluturași din plastic. Permite descoperirea jocului de badminton, în ritmul propriu. Produs testat și aprobat de inginerii noștri de produs, din cadrul centrului TechCenter și de tinerii jucători din cluburile partenere. Aceste minunate cadouri pentru Ziua Copilului de 1 iunie, le găsești pe Decathlon.ro

  Arc Tir cu Arcul Discovery Albastru Copii

  Produs conceput pentru tir cu arcul (nivel începător). Pentru lansări la 5-10m, cu săgeată tip ventuză (siguranță). Uşor de utilizat! Ideal pentru descoperirea tirului cu arcul! Arc Disco pentru copii, cu săgeată-ventuză!

  Zmeu Static MFK 120 Leu

  Conceput pentru copiii mai mari de 3 ani.  Zmeul se montează ușor și zboară foarte frumos! Copiii se pot juca cu el și dacă vântul doar adie! O sfoară de 2 metri, puțin avânt și zmeul s-a înălțat! Aceste minunate cadouri pentru Ziua Copilului de 1 iunie, le găsești pe Decathlon.ro

  Hanorace pentru copii, vestem treninguri, tricouri și multe alte haine de copii dintre care să alegi ceea ce ai nevoie pentru a suplimenta colecția de haine pentru copilul tău. La Decathlon vei putea găsi o selecție extinsă de articole vestimentare pentru copii din care să poți alege haine ieftine pentru copii la o calitate superioară. Fiecare copil are propria personalitate, propriul stil vestimentar, de aceea când vine vorba de a-și alege îmbrăcăminte, poate fi dificil, pentru că ei sunt într-o continuă schimbare și adoră să testeze mai multe combinații cu tricouri și pantaloni, bluze și trening-uri.

  Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început da vară?

  Răspunde la întrebare într-un comentariu. Orice idee e binevenită. Acum voi răspunde și eu la această întrebare. Îmi plăceau foarte mult cărțile de colorat cu diferite personaje și jucăriile de pluș, încă am o colecție impresionantă.

  drmax.ro/ viataverdeviu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts