duminică, noiembrie 27, 2022
starshiners.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Cel mai bun ulei de față și corp 100% natural.

  NU, NU GLUMIM CÂND SPUNEM 100% NATURAL LA CEL MAI BUN ULEI DE FAȚĂ ȘI CORP.

  Strălucire de zeiță, bronz cuceritor și miros delicios de ciocolată, dintr-o singură aplicare! 

  Amestecul exotic de uleiuri, vitamine și minerale 100% naturale îți catifelează și hrănesc pielea în profunzime iar milioanele de particule strălucitoare și mirosul delicios de ciocolată îți transformă fiecare mișcare într-un ritual seducător care durează mult timp, chiar de la prima utilizare!

  Lasă-te învăluită în formula rezistentă la apă și la ștergere, ce este rapid absorbită și lasă pielea radiantă, intensifică bronzul și scurtează timpul necesar pentru o piele perfectă, super sexy! 

  Bogat în acid hialuronic și Vitamina E, uleiul We Velvet are efect anti-aging și antioxidant pentru ca tu să te simți superbă în propria piele, fără filtru sau machiaj!

  FĂCUT CU MULTĂ DRAGOSTE ÎN ROMÂNIA!

  Din iubire față de natură am adunat cele mai bune ingrediente din toate colțurile lumii și am creat formula 100% naturală aici, în România, pentru ca tu să fii cea mai bună versiune a ta!


  Formula unică, creată de noi, echipa We Velvet, a fost testată pe oameni (pentru că vrem ca iepurașii să fie liberi!❤️) și a primit aprobare din partea laboratoarelor de top din Europa. Cele mai avansate tehnologii au ajutat la îndeplinirea visului a sute de femei care își doresc, la fel ca și noi, să învingă în lupta împotriva ingredientelor toxice din tot ceea ce ne atinge!


  Folosind uleiul nostru te vei bucura la maxim de cea mai sexy piele, strălucitoare și sănătoasă știind că toate ingredientele sunt certificate ECOCERT și adunate numai din natură!

  ♥ MOD DE UTILIZARE  ♥

  🤍 Agită bine înainte de utilizare!

  🧡 Aplică o cantitate mică de ulei și masează uniform până la absorbția completă în piele.

  🌟 Pentru un glow îndrăzneț aplică o cantitate mai mare și repetă procedura până la rezultatele dorite!

  ☀️ Uleiul tău preferat conține ingrediente ce te protejează ușor de radiațiile UV, însă îți recomandăm să îl asociezi cu o loțiune cu protecție solară atunci când evadezi sub soare!

  🌊 Nu te teme să intri în apă după folosire! Uleiul este rapid absorbit în piele iar particulele iluminatoare te vor face să strălucești mult timp de la aplicare, indiferent de activitate!

  🥕 Uleiul de morcov îți oferă o nuanță exotică și mulțumită lui bronzul tău va fi mai intens! Pentru a nu lăsa urme pe hainele deschise la culoare îți recomandăm să aștepți câteva minute după aplicare, înainte să te îmbraci.

  ✨ Îl poți folosi în orice sezon, la evenimentele în care îți dorești să srălucești, la solar pentru efecte de lungă durată sau la plajă pentru un bronz intens și ciocolatiu!

  decathlon.ro decathlon.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts

  wevelvet.ro starshiners.ro