sâmbătă, aprilie 13, 2024
apiland.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Cea mai bună dietă în sarcină și alăptare în 2022

  zonia.ro

  Înveți să mănânci sănătos și să faci sport corect pe timpul sarcinii.

  Îți recomandăm 2 cărți cu cea mai bună dietă în sarcină și alăptare necesare oricărei femei însărcinate sau care alăptează, cu mese sănătoase și exerciții fitness specifice, pentru ca bebelușul să beneficieze de toți nutrienții necesari dezvoltării.

  Aceste 2 cărți sunt pentru tine dacă:

  • Vrei ca bebelușul tău să beneficieze de toți nutrienții necesari dezvoltării
  • Vrei să ai un plan nutrițional bine pus la punct pentru sarcină
  • Vrei să ai un plan nutrițional special pentru alăptare
  • Vrei să fii în posesia informațiilor care tratează diverse subiecte pe care orice femeie, însărcinată și le pune (ex: cum va fi viața mea după ce voi naște, va mai exista relație de cuplu, cum voi face față), plus multe alte informații importante care nu se găsesc pe internet
  • Vrei să afli cât de importantă este alimentația în această perioadă și să știi exact ce să faci ca să te ferești de multe boli, atât pe tine cât și pe bebelușul tău
  • Vrei să nu te îngrași foarte mult pe tot timpul perioadei de sarcină
  • Vrei să afli mai multe metode pentru a preveni apariția herniei și de a reduce diastaza abdominală

  Aceste 2 cărți îți oferă următoarele beneficii:

  • Vei avea la dispoziție mese ușoare și simplu de făcut, ce conțin doar alimente sănătoase, fără încărcătură toxică, ce asigură necesarul de proteine, fibre și vitamine.
  • Vei deține câte un plan nutrițional bine pus la punct, atât pentru sarcină, cât și pentru alăptare, cu mese diferite, calculate caloric, ce asigură necesarul de vitamine, minerale și nutrienți.
  • Înveți cum să faci corect exercițiile specifice sarcinii, astfel încât să nu te accidentezi sau să nu îți pui în pericol sănătatea ta și a bebelușului tău și îți vei îmbunătăți aspectul fizic.
  • Te vei simți mai bine, starea ta de sănătate se va îmbunătăți și îți vei ține în frâu kilogramele.
  • Vei face parte din grupul secret NutriFitUp VIP, cu peste 2000 de femei și, totodată vei avea suportul unui antrenor de fitness și tehnician nutriționist certificat.

  De ce am scris Dieta în Sarcină și Alăptare
  și Antrenamentele pentru Femei și Mămici?

  În primul rând, aceste 2 cărți sunt o abordare practică și din toate unghiurile a problemei aspectului nostru fizic: nutriție în sarcină sau alăptare și sport.

  În România este foarte greu sau probabil aproape imposibil să găsești informațiile de care ai nevoie atunci când este vorba despre planuri nutriționale sănătoase (alimente sănătoase) în sarcină sau alăptare și, totodată, exerciții fitness specifice care să te ajute în toată această perioadă frumoasă din viața unei femei.

  Am fost însărcinată de două ori și, de fiecare dată, am întâmpinat probleme atunci când voiam să știu cum să mănânc sănătos, fără să pun sănătatea în pericol, a mea și a bebelușului meu.

  Din păcate, în România nu prea am găsit informații concrete pe care să mă bazez.

  Astfel, am fost nevoită să mă documentez din afară și să aplic singură tot ceea ce învățăm și, în timp, am dezvoltat propriile planuri nutriționale sănătoase, calculate caloric, atât pentru sarcină, cât și pentru alăptare.

  Meniurile specifice sarcinii și alăptării diferă foarte mult față de un meniu pentru slăbire, mai ales că tu trebuie să mănânci și pentru bebelușul tău, care trebuie hrănit în mod corect.

  De exemplu, în sarcină și alăptare nu mănânci ca să slăbești. Ci doar să îți controlezi greutatea cu ajutorul meniurilor sănătoase și bineînțeles aspectul fizic, cu ajutorul exercițiilor fitness specifice.

  Am trecut de două ori prin sarcină și alăptare, am două fetițe minunate, fapt pentru care am înțeles toate aceste lipsuri pe care o femeie le poate avea și de aceea am conceput cele mai simple cărți pentru sarcină sau alăptare și sport și o comunitate dedicată. Și ghici ce?

  FUNCȚIONEAZĂ, deoarece cu o comunitate dedicată, timp și energie minime obții rezultate maxime. În acest domeniu principiile de bază fac diferența în modul în care arăți.

  Obiectivul meu este că anul 2021-2022 să fie anul tău de reușită și să îți recapeți sau menții silueta și sănătatea.

  Ce pierzi dacă nu urmezi Dieta în Sarcină și Alăptare și Antrenamentele?

  Nu vei afla informații despre nutriție

  Nu vei avea mai multe informații privind alimentația în sarcină sau în alăptare, plus multe alte sfaturi și experiențe care te pot scăpa de multe griji.

  Nu vei ști cum să nu te îngrași în sarcină

  Nu vei știi ce să faci astfel încât să nu te îngrași foarte mult pe tot timpul perioadei de sarcină și ce anume să mănânci, astfel încât să nu te afecteze nici pe tine, nici pe bebelușul tău.

  Nu vei ști cum să te menții în greutate

  Vei pierde șansa să afli cum poți să îți menții greutatea pe toată perioada în care ești însărcinată și cum să elimini senzația de foame continuă din mintea și corpul tău.

  Nu vei face parte din comunitate

  Nu vei face parte din grupul NutriFitUp VIP, dedicat doar femeilor (mămicilor) care vor să arate mai bine și, bineînțeles să aibă un stil de viață sănătos, atât pentru ele, cât și pentru copiii lor.

  drmax.ro drmax.ro drmax.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts