marți, decembrie 5, 2023
bestkids.ro
More

  CELE MAI CITITE

  Aparate și accesorii fitness pentru acasă

  sinsay.com/ro zonia.ro

  Cauți aparate și accesorii fitness?

  Aparate și accesorii fitness pentru practicarea acestui sport de acasă. Fitnessul după naștere este o activitate sportiva, care urmărește tonifierea mușchilor. Combina exerciții variate si acționează asupra corpului in ansamblu.

  Practicarea fitnessului după naștere, permite atingerea anumitor obiective precum tonifierea mușchilor, întărirea întregului corp, remodelarea siluetei. Fitnessul este legat de antrenamentul cardio. Acesta este o activitate sportivă care vizează ameliorarea capacităților cardio-vasculare si cardio-respiratorii.

  Pentru practicarea fitnessului a mămicilor si a antrenamentului cardio acasă, aveți nevoie de diferite aparate: banda de alergare, bicicleta de apartament, bicicleta eliptica, stepper, bănci de forță. Diverse accesorii : haltere, bare si gantere, coarda de sărit, minge de gimnastica etc.

  Este important sa va alegeți bine aparatele si accesoriile de fitness in funcție de nevoile dvs. si frecventa antrenamentelor. Toate acestea le găsești acum la doar un click distanță din confortul casei tale, pe decathlon.ro

  Urmează recomandările noastre de produse pentru a fi o mămică sexi înainte și după naștere:

  BANDĂ DE ALERGAT INTENSE RUN DOMYOS

  aparate si accesorii fitness

  Produs conceput pentru menținerea în formă și tonifierea corpului. Utilizare: până la 35h pe săptămână. Banda de alergare Intense Run este ideală pentru o utilizare intensivă de până la 35 de ore pe săptămână. Variați antrenamentele datorită vitezei maxime de 22km/h și a înclinaţiei de 15%.


  Banda de alergat electrica FitTronic D100, motor 1.75 CP, Bluetooth, Self oil – ungere automata, sistem de amortizare in 6 puncte + arcuri, pliabila cu cilindru, intrare mp3 si USB pt muzica, cheie siguranta, programe presetate.

  Bicicleta fitness – Aparatele de antrenament care te țin în formă!

  O viață activă înseamnă o viață sănătoasă, iar aparatele fitness va pot ajuta să mențineți un ritm alert și să va păstrați în formă, indiferent că alegeți să le utilizați în sală sau acasă!

  În cazul în care preferați să vă amenajați în propria locuință un spațiu dedicat sportului, la Decathlon și eMAG găsiți numeroase aparate de fitness profesionale, care se vor dovedi a fi o investiție pe care nu o veți regreta niciodată! Prin intermediul acestora, aveți posibilitatea de a slăbi, de a vă tonifia corpul și de a vă menține un tonus bun și o energie plăcută, în fiecare moment al zilei!

  O gamă variantă de cele mai bune biciclete, fie ele bicicletele eliptice, bicicletele de fitness, bicicletele biking. Acestea lucrează diferite grupe musculare, îmbinând activitățile cardio cu cele de tonifiere ale corpului. Vezi detalii și prețuti în magazinele online de mai jos.

  Placă multifuncțională de fitness

  Vibrating Plate este un aparat de fitness revoluționar, care îți antrenează întregul corp. Produsul este o inovație a cercetătorilor în domeniul  fitnessului, ce asigură sporirea condiției fizice și modelarea musculaturii, prin intermediul unor exerciții ușoare, executate cu minim de efort.

  AVANTAJE ȘI BENEFICII

  • Tonifierea întregului corp
  • Diminuarea țesutului adipos, a centimetrilor și celulitei
  • Îmbunătățirea aspectului pielii
  • Accelerarea metabolismului și sporirea procesului de slăbire
  • Energizarea organismului
  • Ideal pentru a fi utilizat de femei și bărbați de toate vârstele, indiferent de condiția fizică actuală

  Funcții:

  • Antrenează musculatura întregului corp, folosind 9 programe de antrenament presetate
  • Oferă 3 tipuri diferite de intensitate a vibrațiilor  (mers, jogging, alergare)
  • Stimulează circulația sangvină
  • Energizează corpul și sporește vitalitatea
  • Relaxează musculatura
  • Benzile elastice includ și mânere, pentru a-ți fi mult mai ușor să efectuezi exercițiile fizice
  • Senzor inteligent care adaptează nivelul vibrațiilor pentru a-ți oferi rezultate optime
  • Suprafața aparatului este antiaderentă și nu există riscul alunecării în timpul utilizării
  • Poate fi utilizat pentru exerciții fizice ușoare, refacere medicală, menținerea siluetei sau antrenamente fizice intense
  • Cu ajutorul telecomenzii și a panoului de control atașat aparatului poți face modificări la nivelul timpulului, vitezei și poți alege unul dintre programele presetate

  PREZENTARE VIDEO

  drmax.ro/ viataverdeviu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts