miercuri, octombrie 4, 2023
bestkids.ro
More

  CELE MAI CITITE

  5 idei de cadouri sportive pentru copilul tau

  sinsay.com/ro zonia.ro

  Nu ai idee ce cadou poți să-i faci copilului tău odată cu venirea primăverii?

  Dacă ai ajuns aici sigur cauți un cadouri sportive pentru copilul tău. Chiar dacă nu este încă 1 iunie (Ziua Copilului), Moș Crăciun, Moș Nicolae sau ziua onomastică a copilului tău este un moment potrivit să-i faci un cadou. Având în vedere că anul acesta am fost nevoiți să petrecem mai mult timp în casă decât ne-am fi dorit, am pregătit pentru tine 5 idei de cadouri sportive care îl vor face pe copilul tău să ardă caloriile.

  Da știm deja că toți copii își doresc mașinuțe, trenulețe, plușuri, păpuși, lego sau tot ce-și doresc ei în general. Așa că mulți dintre noi le luăm mai multe decât și-ar dori. Poate ne compensăm sau vrem să ștergem cu buretele timpul care nu-l putem petrece cu ei. Acum vom face cu totul altfel de cadouri pentru copii noștri.

  Pe Decathlon.ro a început sezonul reducerilor. Recomandările noastre de cadouri sportive pentru cei mici.

  SET SAC + MĂNUŞI BOX COPII OUTSHOCK

  Produs conceput pentru box (inițiere). Material din poliester, rezistent la abraziune. Greutate de 5 kg pentru confort în timpul practicii. Kitul este conceput pentru dezvoltarea coordonării și concentrării copilului.

  ROLE PLAY3 ROZ-MOV COPII OXELO

  Produs conceput pentru deplasări cu rolele (nivel începător). Copilul dumneavoastră vrea să învețe să meargă pe role, dar trebuie să progreseze în menținerea echilibrului? Aceste role sunt stabile și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele!

  TROTINETĂ MID 9 GRI OXELO

  Produs conceput pentru deplasări pe distanțe scurte, pentru persoane cu înălţimea cuprinsă între 1,25-1,75m. VITEZĂ, DISTANȚĂ și CONFORT pentru copiii între 9-14 ani! Trotineta MID 9 dispune de suspensie în față și de roți mari. În plus: frâna de pe ghidon permite o controlare mai bună a vitezei.

  SET RACHETE BADMINTON BR DISCOVER ROȘU-ALBASTRU COPII PERFLY

  Produs conceput pentru badminton (nivel începător). Ideal pentru inițierea în badminton! Copiii vor putea juca badminton oriunde!

  BICICLETĂ FĂRĂ PEDALE RUNRIDE 10” 500 PORTOCALIU COPII BTWIN

  Produs conceput pentru învățarea echilibrului pe 2 roți. Adaptat pentru copiii cu vârsta între 2-4 ani (85-100cm). Ușoară, rezistentă, prevăzută cu sistem de frânare Stop Easy adaptat mâinilor celor mici, această bicicletă îi va însoți pe copii în toate aventurile lor.

  drmax.ro/ viataverdeviu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts