miercuri, octombrie 4, 2023
bestkids.ro
More

  CELE MAI CITITE

  3 CĂRȚI NECESARE PENTRU SLĂBIT ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS​

  sinsay.com/ro zonia.ro

  DETOXIFIERE. DIETĂ. SPORT.

  Cu aceste 3 cărți necesare pentru slăbit, poți să slabești fără să te înfometezi, alături de cele peste 5.202 de fete din grupul NutriFitUp VIP! Nu lasa pe maine, ceea ce poti incepe de astazi! Poti sa reusesti la fel ca celelalte membre VIP!

  VEZI VIDEO DESPRE SLABIRE

  Iată ce primești odată cu aceste 3 cărți necesare pentru slăbit!

  • Locul tău în comunitatea NutriFitUp VIP, dedicată doar clienților!
  • Live-uri săptămânale pe grupul închis cu subiecte despre slăbire și stil de viață sănătos!
  • Antrenamente live video pe care le facem împreună, toată comunitatea!
  • Acces la rețete noi pentru slăbit sau menținere pe grupul închis NutriFitUp VIP!
  • Acces la oameni care au aceleași greutăți și obiective!
  • Suport continuu pe grupul închis NutriFitUp VIP sau pe email!
  • multe alte beneficii pe care le vei primi pe parcurs.

  Dacă prețul este un impediment pentru tine, atunci soluția mea nu este ceea ce cauți!

  Îți explic de ce:

  Secretul este să înțelegi valoarea pe care o primești odată cu aceste 3 cărți necesare pentru slăbit.

  Dacă nu ești dispusă să investești acești bani, atunci cu siguranță nu vei investi nici efortul necesar pentru a reuși.

  Timpul și efortul enorm depus atât de mine cât și de echipa mea pentru a-ți oferi toate informațiile necesare și pentru a-ți ușura efortul adoptării unui stil de viață sănătos nu sunt suficiente, dacă nu acționezi. Iar ca să acționezi și să și reușești, trebuie să îți iei un angajament!

  Dacă din start, vezi prețul ca o piedică, știm sigur că nu vei aplica informațiile primite ca să slăbești sănătos, nici dacă le primești gratis!

  330 lei (55% Reducere & Transport Gratuit)

  doar 147 lei (≈ 30 Euro)

  Gândește-te! Plătești o singură dată 330 147 lei (cât aproximativ un abonament pe o lună la sală) și ai acces pe viață la informații testate și validate de către peste 5.202 de femei care acum au rezultate wow!

  Aceste 3 cărți sunt pentru tine dacă:

  • Vrei să slăbești fără prafuri sau chimicale
  • Vrei să slăbești fără să faci foamea
  • Vrei să slăbești fără să te mai îngrași la loc
  • Vrei să slăbești și să înveți să îți controlezi greutatea
  • Vrei să slăbești și să fii mai sănătoasă
  • Vrei să slăbești și să te bucuri de rezultate magnifice
  • Vrei să slăbești mâncând alimente sănătoase
  • Vrei să slăbești și să nu ai pielea „portocală”
  • Vrei să slăbești și să scapi de celulită

  Cărțile oferă următoarele beneficii:

  • Vei avea la dispoziție mese ușoare și simplu de făcut, ce conțin doar alimente sănătoase, fără încărcătură toxică, puternic detoxifiante, ce asigură detoxifierea și necesarul de proteine, fibre și vitamine.
  • Vei deține un plan nutrițional bine pus la punct, cu peste 90 de rețete, structurate pe 30 de zile cu mese diferite, calculate caloric, ce asigură necesarul de vitamine, minerale și nutrienți, astfel încât să te bucuri când slăbești, nu să te înfometezi.
  • Înveți cum să faci corect exercițiile, astfel încât să nu te accidentezi sau să îți pui în pericol sănătatea și vei reduce grăsimea, vei crește masă musculară și îți vei îmbunătăți aspectul fizic. Vei evita pielea „portocală” și vei scăpa de celulită.
  • Te vei simți mai bine, starea ta de sănătate se va îmbunătăți și vei ajunge la kilogramele ideale și o talie suplă, indiferent de tot ceea ce ai încercat până acum.
  • Te vei bucura de suportul online a peste 5.202 de femei care au slăbit deja și totodată a unui antrenor de fitness și tehnician nutriționist certificat.

  De ce ai nevoie de Detoxifiere, Dieta și Antrenamente?

  În primul rând, aceste 3 cărți sunt o abordare practică și din toate unghiurile a problemei aspectului nostru fizic: curățare interioară, nutriție și sport.

  În întreaga lume, industria fitness-ului și a nutriției este în plină creștere. Însă, în același timp, tot mai multe femei suferă mai mult ca oricând de obezitate și un aspect fizic de care nu sunt mulțumite și fac din oglindă cel mai mare dușman al lor.

  În toată această industrie “a slăbitului și a aspectului fizic” există două mari probleme:

  • SIMPLITATEA
  • COMUNITATEA

  Motivul principal pentru care femeile renunță să mai arate bine, este pentru că sunt copleșite de fel și fel de informații complexe și diete de pe internet, care, probabil nu li se aplică lor.

  Apoi, dacă cumpără o dietă online sau aplică informațiile găsite de pe anumite site-uri, de cele mai multe ori eșuează pentru că nu au suportul unui antrenor și tehnician nutriționist certificat care, să le fie alături în fiecare zi din săptămână. Suplimentar, dacă nu au exemple și motivație în fiecare zi, drumul către obiectivul final poate dureros.

  Eu am înțeles acest aspect și de aceea am conceput cele mai simple cărți pentru slăbire și sport și o comunitate dedicată pentru slăbit. Și ghici ce?

  FUNCȚIONEAZĂ, deoarece cu o comunitate dedicată, timp și energie minime obții rezultate maxime. În acest domeniu principiile de bază fac diferența în modul în care arăți.

  Obiectivul meu este ca anul 2020 să fie anul tău de reușită și să îți recapeți silueta și sănătatea.

  Ce pierzi dacă nu urmezi Detoxifierea, Dieta și Antrenamentele?

  Nu vei scăpa de kilogramele în plus

  Probabil, nu vei slăbi și nu te vei simți mai bine pentru că nu faci nimic în acest sens. Aceste 3 cărți te pot ajuta să slăbești, să te simți mai bine și să înveți să îți controlezi kilogramele.

  Vei pierde bani și timp

  În întreaga lume, industria fitness-ului și a nutriției este în plină creștere și suntem tentați să apelăm la scurtături care, pe lângă prețurile foarte mari, ne poate pune în pericol și sănătatea. 

  Nu vei face parte din comunitate

  NutriFitUp VIP este comunitatea activă și dedicată pentru slăbit, unde Iulia Bledea (autorul) și celelalte peste 5.202 de membre îți vor fi alături pas cu pas și te vor ghida astfel încât să slăbești și să reușești, fără să te înfometezi.

  Nu vei învăța să îți controlezi kilogramele

  După ce slăbești 10, 15, 25 de kilograme, dacă nu știi ce să faci, probabil că te vei îngrașa la loc sau poate dublu. Îți voi fi alături și te voi învăța ce să faci ca să eviți această problemă serioasă, tot mai des întâlnită în rândul femeilor.

  Cât crezi că valorează cele 3 carți pentru slăbit?

  Cât te-ar costa să faci singură o transformare, cu riscul de a eșua?

  Antrenor personal 800 lei

  Dacă alegi să lucrezi cu un antrenor personal timp de o lună de zile, costul mediu unui antrenor este 800 lei pe lună.

  Tehnician nutriționist 500 lei

  Un program alimentar definit de un tehnician nutriționist, presupunând că dorești să fii asistată pe parcursul lunii, vei plăti un preț mediu de 500 de lei (dietă + consultație).

  Investiții făcute de una singură 1.700 lei

  Presupunând că te apuci singură de muncă, plătești abonament la sala de sport, cumperi suplimente și mâncare precum și materiale educaționale, echipament sportiv și toate lucrurile de care crezi că ai nevoie și tot nu ai rezultate, riști să pierzi aproximativ 1.700 de lei în următoarea lună, făcând lucruri ce nu funcționează.

  Care este investiţia pentru cele 3 cărți pentru slăbit?

  E important să știi că deși valorile din stânga sunt reale, șansele să le poți lua separat și să funcționeze sunt foarte mici, pentru că fiecare expert vine cu propria versiune despre ce funcționează.

  VALOAREA PACHETULUI DIN STÂNGA: 3000 lei

  Poți verifica, printr-o simplă căutare pe Google, valorile de mai sus și vei constata că acestea sunt costuri reale pentru o metodă ce implică sport și nutriție pentru doar 4 săptămâni (cele 3 cărți pentru slăbit le ai pe viață).

  INVESTIŢIA: 147 lei – ofertă limitată!

  Aceasta e suma pe care este nevoie să o investești pentru a beneficia de cele 3 cărți pentru slăbit. Salvezi între 2500 și 3000 de lei și câștigi suportul unei comunități de femei cu aceleași greutăți ca și tine, care știu prin ce treci și cum să te susțină.

  drmax.ro/ viataverdeviu.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Latest Posts